menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Middelburg weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Middelburg

Een kundige Payroll uit Middelburg helpt u graag verder.

Handen vrij voor ondernemen: Payroll Middelburg

Personeel in dienst houdt in dat het goed met uw bedrijf. Het bedrijf gaat dan dusdanig goed dat u het niet allemaal meer alleen af kunt. Maar er zit natuurlijk ook een andere kant aan het verhaal over medewerkers in dienst hebben. Personeel in dienst zal ook inhouden meer werk en meer verantwoordelijkheid voor u. U moet een salarisadministratie bijhouden en als werkgever wordt van u verwacht dat u zekere risico’s gaat dragen.

U zult als werkgever ook te maken krijgen met het begrip juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap. In het geval van het begrip juridisch werkgever bent u verantwoordelijk voor alle werkgeverslasten en draagt u de verantwoordelijkheid voor alle wettelijke verplichtingen die het werkgeverschap met zich mee brengt. Als functioneel werkgever bent u ook verantwoordelijk voor alle andere zaken die aan het werkgeverschap verbonden zijn, zoals mensen in dienst nemen en ontslaan, salarishoogte vaststellen en functioneringsgesprekken houden. Het functioneel werkgeverschap heeft vooral betrekking op de situatie op de werkvloer. Bij het juridisch werkgeverschap gaat het vooral om de administratieve, juridische en wettelijke verantwoordelijkheden die u als werkgever heeft.

Het meest eenvoudig te realiseren is natuurlijk het functionele werkgeverschap, dit gaat om de dagelijkse dingen die zich afspelen op de werkvloer. Met betrekking tot het juridisch werkgeverschap ligt dat compleet anders. Er is dan sprake van risico’s die u als werkgever veel geld kunnen kosten, zonder dat u daar invloed op heeft. Zo bent u verplicht ziekengeld uit te keren als een werknemer langdurig ziek is. Wanneer u een payroll bedrijf inschakelt kunt u dergelijke risico’s vermijden. Feitelijk wordt het juridisch werkgeverschap dan ondergebracht bij een payrollbedrijf en zo krijgen uw medewerkers op tijd hun salaris.

U wilt meer informatie over de voordelen van payrolling voor uw onderneming? Wanneer u in Middelburg of in de buurt woont is dit de mogelijkheid om van verschillende payroll experts uit Middelburg een prijsopgave te krijgen. U kunt dan direct zelf zien bij welk payroll bedrijf uit Middelburg u het meest voordelig uit bent.

432
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
2.449
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Middelburg

Professionele payrolling uit Middelburg

Wanneer u al uw personeel onderbrengt bij een payroll organisatie, bent u formeel gezien geen werkgever meer. U kunt zich dan weer fulltime bezighouden met uw onderneming! Dan heeft u uw handen weer vrij, vrij om volledig ondernemer te zijn. Het payroll bedrijf neemt alle administratie voor zijn rekening, of het nu gaat om pensioenen, begeleiding bij ziekteverzuim of salarissen, u heeft hier geen omkijken meer naar. Het enige dat u nog hoeft te doen is zorgen voor de werkroosters van de medewerkers en op tijd de gewerkte uren door te geven aan uw payroll partner.

Het is wellicht een raar idee: u bent de leidinggevende van een bedrijf zonder werknemers. Het hoeft natuurlijk niet zo rigide. U heeft bijvoorbeeld ook de keuze nieuwe medewerkers bij een payroll partner onder te brengen of seizoenskrachten. Voor de werknemers hoeft er niet veel te veranderen. Zij kunnen dezelfde (cao)arbeidsvoorwaarden houden. En wanneer zij onverhoopt worden getroffen door arbeidsongeschiktheid of ziekte, krijgen zij hulp van de payroll organisatie die hiervoor HR-specialisten in dienst heeft.

Payroll in Middelburg, tegen welke kosten

Het tarief van het payroll bedrijf bestaat uit verschillende delen, maar het komt eenvoudig gezegd op neer dat het uurloon van de betreffende werknemer is verhoogd met een opslag. Kosten voor het voeren van de administratie en het afdekken van sommige risico’s zoals arbeidsongeschiktheid zitten in deze opslag. Payroll bedrijven kunnen vanwege hun grootte veel voordeliger polissen regelen. Deze kosten komen voor uw rekening op het moment dat u medewerkers in vaste dienst heeft.

mac
mac
img

Ik ben Rien Hoogvliet, regiomanager in Middelburg. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Middelburg.

Meer focus door payroll

Staat de branche waarin u werkt bekend om het gegeven dat veel werknemers werken met een flexibel of tijdelijk contract? Dan is een payroll constructie bijzonder gunstig voor u. Omdat een payroll bedrijf een ABU of NBBU cao heeft, is een wisselende contractduur mogelijk. Na twee jaar tijdelijke contracten moet u een werknemer in vaste dienst moeten nemen, als u deze medewerker zelf in dienst heeft. In de ABU en NBBU cao is deze termijn veel langer. U kunt een werknemer maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract laten werken, voordat u de werknemer in vaste dienst neemt.

Een langer tijdelijk contract is uiteraard gunstig voor u, maar kan ook positief uitpakken voor de werknemer. Bijvoorbeeld studenten hebben geen behoefte om een vast contract te tekenen, juist die flexibiliteit in de studententijd is zo van belang. U kunt zo middels een langere termijn werknemers aan u en uw bedrijf binden, en studenten zijn zo tijdens hun volledige studietijd verzekerd van een baantje.

Met een payrolling constructie blijft u gewoon volledige de controle houden, maar u hoeft geen personeels- en salarisadministratie bij te houden, hebt geen werkgeversrisico’s en heeft niets meer te maken met loonbelasting, met personeelsverzekeringen en pensioenen. Wilt u gauw verlost zijn van uw werkgeversrisico’s vraag dan vandaag uw offertes van verschillende payroll bedrijven uit Middelburg aan.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Middelburg te zeggen hebben!

img

Robbert Lengton

Ik ben direct geholpen door Professionals Middelburg. Met hun hulp was het zoeken naar een Payroll eigenlijk heel eenvoudig. Ik zou Professionals Middelburg dan ook bij iedereen aan willen raden!

img

Dieneke Vreman

Vooral het diverse aanbod van verschillende payroll bedrijven sprak mij aan. Er werd goed gekeken naar mijn situatie en hier werd een geschikte partij voor gecontacteerd. 10/10.

Professionals uit andere branches in Middelburg

Let's Talk

Bij Professionals Middelburg staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier