menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Middelburg weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Middelburg

Een kundige Mediator uit Middelburg helpt u graag verder.

Hoe mediators uit Middelburg u verder helpen

Een mediator is een onafhankelijke bemiddelaar die partijen in een conflictsituatie helpt om weer met elkaar in gesprek te komen en te zoeken naar een voor allebei de partijen aanvaardbare oplossing. Hij of zij velt geen oordeel, zoals een rechter, en kiest ook geen partij zoals een advocaat. Een mediator luistert naar beide partijen en probeert de problemen duidelijk te krijgen. Het doel is, dat beide partijen zélf tot een overeenkomst komen die voor allebei de partijen aanvaardbaar is. Deze overeenkomst kan eventueel in een wettig document worden vastgelegd. Zo wordt voorkomen dat er later wellicht weer een conflict ontstaat.

Mediator uit Middelburg biedt oplossingen bij zakelijke conflicten, arbeidsconflicten en familieconflicten.

Het komt frequenter voor dan u denkt. Geschillen waar men geen oplossing lijkt te kunnen vinden. Verhoudingen worden slechter en men wil niet meer naar elkaar te luisteren. De meningen van de betrokken partijen verharden. De gang naar bijvoorbeeld een advocaat is in de de meeste van dit soort gevallen gevallen niet nodig.

Mediation, of bemiddeling bij conflicten in het Nederlands, wordt sinds de jaren tachtig toegepast en wordt steeds populairder. Tegenwoordig is mediation vaak de eerste stap in het proces van het beëindigen van een geschil.

Men kan de hulp van een mediator uit Middelburg onder meer inschakelen bij:

  • conflicten in de relationele sfeer
  • burenruzies
  • conflicten tussen werkgevers en werknemers
  • geschillen tussen afnemer en leverancier
  • andere conflicten die in de zakelijke sfeer vallen
  • conflicten met overheidsinstanties
373
Klanten geholpen met mediators vergelijken
2.449
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Middelburg

Arbeidsconflict in Middelburg? Zakelijk mediation!

Conflicten van juridische aard liggen voor een ondernemer altijd op de loer. U kunt wellicht niet meer door één deur met een zakenpartner? Zo kunt u een verschil in inzichten met een werkgever krijgen, of er ontstaat een conflict met een klant of een leverancier.

De gang naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste zet is? Een stap naar de rechtbank zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Een gang naar de rechtbank is dan wellicht een te grote stap als het om een klant gaat die u niet kunt missen. En een medewerker waarmee u in een conflictsituatie zit, kan het u en uw onderneming nog flink lastig maken.

U zult het waarschijnlijk niet altijd zien, maar voor bijna alle conflicten is een oplossing te verzinnen. Meestal zit het probleem bij conflicten in het gegeven dat het hele conflict inmiddels behoorlijk op de spits is gedreven en geen enkele partij iets wil toegeven. Om wel tot een oplossing te komen zonder tussenkomst van de rechtbank, kunt u denken aan een mediator.

Heeft u een juridische conflict en wilt u dit niet voor de rechtbank oplossen? Dan kunt u een mediator om hulp vragen. U heeft een bedrijf in Middelburg dan bent u hier aan het juiste adres. U laat hier uw gegevens achter en in no time ontvangt u offertes binnen van verschillende mediators in Middelburg.

mac
mac
img

Ik ben Rien Hoogvliet, regiomanager in Middelburg. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Middelburg.

Zoeken naar fijne mediators regio Middelburg?

Een gang naar de rechtbank is niet noodzakelijk als u gebruik maakt van mediation. Wellicht lijkt het alsof u in uw gelijk staat en misschien de zaak voor de rechtbank ook wel wint, zullen beide partijen het slachtoffer zijn. In geval van een rechtszaak zal de relatie tussen betrokken partijen kapot gaan en heel moeilijk te herstellen zijn. De gevolgen kunnen dan enorm zijn. Uw goede naam als ondernemer kan dan in een negatief daglicht komen te staan, en op commercieel gebied kunt u ook behoorlijke averij oplopen.

In geval van gerechtelijk vonnis is de verliezende partij ook nog eens een dubbele verliezer, want deze partij wordt ook veroordeeld voor het betalen van alle kosten met betrekking tot het proces. In geval van mediation door een mediator uit Middelburg zullen de kosten hiervan door beide partijen worden betaald. Het is dus van belang dat allebei de partijen er het beste van maken. Als de betrokken partijen tot een werkende oplossing komen, is dat vooral te danken aan henzelf en omdat de mediator als onafhankelijk partij bij de gesprekken aanwezig was.

Welk conflict u ook heeft, er bestaat altijd een kans om dit met mediation op te lossen. Op zoek naar een mediator uit Middelburg? Laat hier diverse offertes naar u toesturen van verschillende betaalbare mediators in Middelburg en uw conflict behoort misschien snel al tot het verleden.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Middelburg te zeggen hebben!

img

Hermen Brukkelaar

Ik had een aantal offertes aangevraagd voor een Mediator en die werd direct geleverd. Ik had het gevoel dat er echt goed naar mijn behoeften gekeken werd. Thanks Professionals Middelburg, ik ben goed geholpen!

img

Bregje Velding

Ik was mijn huidige Mediator zo beu dat ik de keuze heb gemaakt om Professionals Middelburg in te zetten. Nou, dat bleek een goede keuze, het hele proces was soepel en ik ben zeer tevreden over mijn huidige samenwerking.

Professionals uit andere branches in Middelburg

Let's Talk

Bij Professionals Middelburg staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier